Specialisatie

Binnen de praktijk staan de fysiotherapeuten allemaal geregistreerd als Registerfysiotherapeut®. Dit betekent dat de basisopleiding met het verkrijgen van het diploma is afgesloten en dat de kennis up-to-date is door het regelmatig volgen van (verplichte) cursussen. Ook het aangesloten zijn bij de klachtencommissie van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het werken via de behandel- en administratierichtlijnen die door het KNGF ontwikkeld zijn valt hieronder. 

Na de basisstudie hebben we ons op verschillende onderwerpen verder verdiept. Dit heeft geleid tot de volgende specialisaties:

Sportfysiotherapie (Patrick Swaanenburg)

Ouderdomsklachten (Patrick Swaanenburg)

 

Binnen de praktijk is er ook ruime ervaring op het gebied van o.a.: Reumatoïde artritis, CVA (hersenbloeding), revalidatie na een operatie (bv. een nieuwe heup of knie), pijnlijke/beperkte gewrichten/spieren, MS, Parkinson, Bechterew, Artrose (“slijtage”), Fybro Myalgie en andere aandoeningen.

 

Sport en Spel 55+

In de praktijk wordt er op woensdagochtend voor 55+ aan sport en spel gedaan. Dit alles onder de naam Fysio-Sportief (in samenwerking met zorgcentrum Saffier). U kunt zich hiervoor via de praktijk aanmelden op telefoonnummer: 070 – 3 97 91 70.