Route

De praktijk is voor iedereen en van alle kanten goed bereikbaar. Komt u vanuit:

De Pisuissestraat

U steekt bij het Randstadrail station over, richting het winkelcentrum. Loopt u naar het plein en gaat u hier bij D-Reizen linksaf. Bij de Cosmo kapper gaat u rechts en loopt u onder het afdak links door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de trap of lift en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

 

De Lizststraat

U loopt richting het Randstadrail station. Bij de zebra gaat u linksaf richting de Henneberg / het Stadsdeelkantoor. Hier loopt u tussendoor richting het plein. Vervolgens gaat u links om de Cosmo kapper heen en onder het afdak links door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de trap of lift en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

 

De Loosduinse Hoofdstraat

U loopt de Loosduinse Hoofdstraat helemaal uit naar het winkelcentrum. Hier gaat u richting de Bibliotheek en de Aldi. Daar aangekomen gaat u onder het afdak door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de trap of lift en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

 

De WillemIIIstraat

U loopt de straat uit richting de Wibra. Hier gaat u langs de IJssalon rechts het plein over richting de Bloemenkiosk. Vervolgens gaat u hierachter, langs de Cosmo kapper en onder het afdak, door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de lift of trap en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

 

De Ouverturestraat

U loopt richting de Zeeman. Hier gaat u linksom de winkelstraat in naar het plein. U loopt rechtdoor naar de Aldi en de Bibliotheek. Hier gaat u onder het afdak door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de lift of trap en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

 

De Symfoniestraat

U loopt richting het Randstadrail station. Bij Doeland gaat u rechts de winkelstraat in. Bij het plein gaat u links om D-reizen en loopt u richting de Cosmo kapper. Hier gaat u rechts en onder het afdak door de schuifdeur het gebouw binnen. U loopt door naar de trap of lift en gaat naar de eerste etage. Hier is het door de deur naar rechts.

Fysiotherapie Praktijk Swaanenburg
Loosduinse Hoofdstraat 557
2552 AE Den Haag
Telefoon:(070) 397 91 70
E-Mail: p.swaanenburg@gmail.com